Huskykennel Lappland


litenloggoVår Huskykennel Lappland ligger i norra Sverige, i södra Lappland, i Västerbotten.

Utgångspunkten för all verksamhet är Åsele. Strax utanför Åsele ligger vår utomhuscamp som är byggd på en 45.000 m² tomt mitt i naturens hjärta, vad mer kan man önska? Campen består av en stor Grillkåta med öppen eld, bastu, en terrass och uppvärmd badtunna. Höjdpunkten är dock den stora utomhus paddocken för våra huskies. Vår hundar bjuder in dig att tillbringa mycket tid tillsammans med deras stora pälsar och varma omfamningar.

Den vilda naturen och de vilda djuren som campen är granne till utgör en fascinerande del av äventyret och lämnar ett oförglömligt intryck

Redo för ett stort äventyr tillsammans? Vi och våra Huskies är!

 

  In english please

Our Huskykennel Lappland is located in northern Sweden, in southern Lapland, Västerbotten.

The starting point for all activities is Åsele. Just outside the main town is our outdoor camp that´s built on a 45,000 m² plot of land right in the heart of nature, what more could you want? The camp consists of a large grill hut with open fire, a sauna, a terrace and a heated hot tub. The highlight, however, is the large outdoor paddock for our huskies. Our dogs are inviting you to spend much time with their great coats and warm embraces.

The wild nature and the wild animals that the camp is next door to form a fascinating part of the adventure and leaves an unforgettable impression.

Ready for a great adventure together? We and our Huskies are!

 

Västerled 40, Åsele, +46 (0)76 1428639
(Bokningen öppen mellan kl 14:00-17:00)