Fredrikas Lycka


Fredrikas Lycka erbjuder mat och boende i traditionell stil i den södra delen av svenska Lappland. Pensionatet har en terrass med utsikt över trädgården, gratis WiFi och parkering på plats. Boendet ligger 6 minuters promenad från stranden. 

Alla rum har en platt-TV och du kan välja mellan tillgång till eget eller delat badrum.

Fredrikas Lyckas restaurang serverar frukost och lunch. Det finns också en presentbutik i lokalen. När du bor på Fredrikas Lycka kan du t.ex. spela en omgång dart eller utforska regionens längdskidåkningsspår. 

Fredrika är en trivsam liten tätort inom Åsele kommun som ligger 6 mil öster om Åsele centralort. Kontakta Fredrikas Lycka för mer information!

  In english please

The accommodation is a 6-minute walk from the beach. Fredrikas Lycka offers accommodation in traditional style in the southern part of Swedish Lapland. The guest house has a terrace overlooking the garden, free WiFi and parking on site. All rooms have a flat-screen TV and you can choose between access to private or shared bathroom. Fredrikas Lycka also has both a restaurant and a gift shop on site. When you live here, you can play a game of darts or explore the region's cross-country skiing trails.

Umevägen 11, Fredrika, 919 93 Åsele, Sweden +46(0)70-018 18 79