Gafsele Lappland Hostel


f21068e37e-foto-logo_edited1I byns före detta skola ligger vandrarhemmet vackert beläget nära Ångermanälvens strand i naturskön lantlig miljö. Paradis för att fiska, att vandra, att cykla, att plocka bär, att åka skidor, att träna med draghundarna på Sveriges första permanenta stadion för draghundsverksamhet och så mycket mer.

Vi erbjuder boende, konferens, frukost, mat, har rum för bröllopsfest. Vi organiserar aktiviteter som passar just dig, din familj eller ditt företag. t.ex. julbord, bastu kväll, aktiviteter i skogen.

 

englandflaggaIn english please

The hostel, the villages former school, is placed in the beautiful nature of Swedish South Lapland. So near the river Ångermanälven, it is a paradise for fishermen. Hikers, cyclists, berrypickers, everyone that loves the great outdoors will find us to be in the right place with nice facilities. Which are: free wifi, a sauna and dry storage for your equipment, washingmachine. Just around the corner mushers can train their dogs on Swedens first permanent stadium för sleddogs.

We offer 2 and 3 person bedrooms with hostel standard, breakfast and dinner. We are a location for meetings, party location and we organize several activities for both private  and business parties. For example christmas dinner (julbord), sauna evening, activities in the forest. 

Gafsele 634 A, Åsele, +46 (0)76 777 29 92

Våra erbjudanden

Jägarhelg
/ Hunt weekend
Familjehelg
/ Family Weekend