Camp Lapponia


Naturskönt vid stranden av Visjön. Ca 15 km till Åsele samhälle och 800 meter till närmaste jaktområde. Fiskemöjligheter efter storgädda 30 meter utanför stugknuten. Under april - maj månad kan de morgonpigga avnjuta orrarnas spel utanför på visjöns is.

Timmerstugan är mycket bekvämt inredd och har den rätta vildmarkstämningen ( Totalt 130 kvadratmeter ). Stort kök med all köksutrustning, Toalett och dusch, allrum med utsikt över sjön och en mindre bar. I något av våra fyra dubbelrum sover ni bekvämt i rejäla enkelsängar.

Våra gäster har till förfogande, vedeldad badtunna, bastu ,båt, flytbrygga och kanot. Kökets matsedel baseras på lokala råvaror där vilt och fisk är ett måste. Måltiderna avnjuts med sprakande eld i bakgrunden och levande musik till desserten.

englandflaggaIn english please

Beautiful on the shores of Visjön. About 15 km to Åsele and 800 meters to the nearest hunting area. Fishing opportunities for big pike 30 meters outside the cottage. During April-May, enjoy black grouse games outside of visjöns ice.

The timber cottage is very comfortably furnished and has the proper wilderness atmosphere (total 130 square meters). Large kitchen with all cooking utensils, toilet and shower, living room overlooking the lake and a small bar. In one of our four double room you sleep comfortably in generous single beds.

Our guests have wood-fired hot tub, sauna, boat, floating dock and canoe available. The kitchen's menu based on local ingredients where meat and fish are a must. Meals are enjoyed with roaring fire in the background and live music for dessert.

 

Stenviksvägen 23 A, Åsele, +46 (0)70 212 97 77

Våra aktuella erbjudanden

Skogsfågelsafari
/ Grouse bird safari
Älgsafari
/ Moos safari