Motorcykel äventyr i Lappland
/ Adventure bike ridning in Lapland


englandflagga In english please

Making Åsele to the base camp to discover gravel roads and tourist routes in the surrounding area is ideal. With hundreds or even thousands of mil of forest roads in Åsele given endless opportunities and to be able to enjoy fun driving but constantly returning to the same point without therefore having run the same route twice. We stops at attractions, great barbecue, swimming and picnic areas maybe a little fishing in any lake or even a shorter hike. The roads are almost exclusively gravel roads and you pass through small villages all have places to discover. You can choose to take the help of guides to find them where special fine places or drive yourself using GPS.

Att göra Åsele till basecamp för att upptäcka grusvägar och turistvägar i det kringliggande området är idealiskt. Med hundratals eller kanske tusentals mil av skogsvägar i Åsele ges oändliga möjligheter och att kunna njuta av rolig körning men hela tiden återkomma till samma punkt utan att för den skull behöva köra samma väg två gånger. Man stannar till vid sevärdheter, fina grill-, bad- och rastplatser kanske lite fiske i någon sjö eller varför inte en kortare vandring. Vägarna är nästan uteslutande grusvägar och du passerar genom små byar som alla har platser att upptäcka. Du kan välja att ta hjälp av guider för att hitta dom där särskilda fina platserna eller köra själv med hjälp av gps. 

 

Hitta mer information och en basecamp:

Find more information and a base camp: