Födelsedagspaket
/ Birthdayparty


Fira födelsedagen med god mat, god sömn och goda skratt i bastun. Välkomna familj och vänner till en helg full med glädje och skratt.

Personalen på Gafsele Lapland Hostel gör det möjligt för er att slappna av och njuta av festen under tiden som maten, tårtan och tilltuggen dukas upp. Hostllet ligger vackert beläget nära Ångermanälvens strand i en naturskön lantlig miljö. Området är ett paradis för att fiskare, vandrare, cyklister och andra naturälskare. Byn innehar även Sveriges äldsta permanenta draghundsstadion. Efter maten kanske någon vill få det hett om öronen…då kan ni be personalen sätta på bastun åt er!

Från 675:-

Detta ingår
1 natt, del i rum
1 middag med tårta till dessert
1 frukost
Fri tillgång till bastun
inklusive tilltugg och dryck
1 hund per natt
Sängkläder och handdukar

Boka
076 777 29 92
info@gafselehostel.se
www.gafselehostel.nl
Giltig t.o.m. 30 april 2017