Oatfield Huskies AB


Oatfield Huskies AB är ett turismföretag som erbjuder flera aktiviteter med familjär atmosfär.

Vintertid kan små grupper av besökare följa med på slädturer med hundspann. Där kan en person åt gången välja mellan att åka bekvämt nedbäddad i slädsäcken eller att anta den nervkittlande upplevelsen att köra sitt eget hundspann med tre hundar.

För den som hellre njuter av vinternaturen till fots erbjuder Oatfield Huskies AB snöskovandring i sällskap av någon av kennelns huskies. Snöskovandringen är en unik upplevelse som genomförs med en gäst åt gången i sällskap av guide och hund. Som gäst får man därigenom en djupdyka de upplevelse av den lappländska vinternaturen.

Sommartid finns möjlighet för större sällskap att uppleva vandringsturer i sällskap av guide och kennelns huskies.

Mer information om arrangemang och priser finns på Oatfield Huskies AB webbplats: OatfieldHuskies.
eller på deras Facebooksida: Oatfield Huskies | Facebook

 

Foto: Naomi Bouwmeester

Lämna en kommentar