Åsele Wärdshus


Nya Åsele Wärdshus ligger vid Ångermanälvens strandkant och har 80 hotellrum, från enkelrum, dubbelrum till familjerum och sviter. Njut av lugn och naturskön miljö. Kontakta Åsele Wärdshus för pris och tillgänglighet.

Köksmästaren Bernt Ferb har passion för god mat och service samt vill erbjuda gästerna en meny som passar alla. På menyn finns husmans till Al’a Carte.

"Med mer än 30 års erfarenhet inom gastronomi och även utmärkelser i branschtidningen Gourmet vill ägaren och köksmästaren Bernt Ferb med sin höga kvalitet av matlagning och fina råvaror ge gästerna en matupplevelse. Åsele Wärdshus bedriver verksamheten med stort hjärta för den personliga servicen där ni som gäster står i fokus."

Värdshusvägen 1, tel: 0941-662 55.
Lunchbuffé måndag-fredag 11.00-16.00.
Fredag-lördag a´la carte från kl 18.00.

Besök Nya Åsele Wärdshus på nätet

Värdshusvägen 1, 919 32 Åsele, Sweden