Tegelträsk Bygdegård

Tegelträsk Bygdegård

Uthyrning av rum

I Bygdegården finns idag fyra separata sovrum till uthyrning. Varje rum är utrustad med en våningssäng med kuddar och täcken för två personer. Sänglinnen medtages själv. Dusch, toalett och fullt utrustat kök. Soffgrupp och TV finns i direkt anslutning till rummen.

Priser per dygn
(Uppdaterat maj 2016)

175:-/person
225:-/2 personer

Husvagnar och Husbilar

Camping inkl. tillgång till servicebyggnad med el. 200 kr/dygn

För mer information och bokning – kontakta Elionore.Karlsson : 0730458508

Alldeles bredvid Bygdegården har byaföreningen också satt upp en grillkåta och ytterligare en liten stuga som används för att röka fisk. Grillkåtan är öppen för medlemmar och hyresgäster i Bygdegården.

Bygdegårdsföreningens Plusgirokonto.nr : 225738-4
Swish nr. 1234660106

Fisket

Tegelträsk fiskevårdsområde (FVO) är beläget ca 45 km sydost om Åsele Tätort. Det omfattar Tegelträsket, Tegelträskbäcken, Långtjärn, Holmsjön, Holmsjötjärn samt ytterligare ett antal tjärnar. Området är lätt att nå – välförsett med vägar och stigar samt uppmärkts med skyltar. I anslutning till flera av fiskevattnen finns parkeringsplatser, vindskydd samt båtar för uthyrning.

I Tegelträsket främst fiske efter storvuxen sjölevande öring. Det finns dessutom mycket fin abborre i sjön. Öring och röding finns dessutom i Holmsjön som kanske främst är känd för sitt utmärkta vinterfiske.

Hej! Vad vill du göra?

  • För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår integritetspolicy.

Kontakt